Unity Resourcing Solutions – Преминаване на кариерата ви на следващо ниво

Тук, в Unity Resourcing Solutions, ние вярваме, че има идеална възможност за всяка временна работа. Като такива ние отлично предлагаме временна заетост в логистичната индустрия. В зависимост от типа работа, която търсите, можем да предложим роли в цялата страна, включително шофиране, складови и офис позиции.

Работим с голяма мрежа от клиенти в Обединеното кралство, които са специализирани в Складиране и логистика. Това означава, че можем да предложим уникални възможности за работа за страхотни компании.

Ние знаем твърде добре предизвикателствата и възможностите, които идват с работата в тази бързо развиваща се индустрия и се гордеем с това, че можем да предложим голям набор от фантастични роли.

В Unity Resourcing Solutions ние сме тук, за да ви помогнем да намерите следващата си възможност за кариера и да ви подкрепяме по всякакъв начин, по който можем.

С нашия приятелски екип, който винаги се радва да помогне, ние сме съсредоточени върху поставянето на ‘U’ в основата на всичко, което правим.

Ако искате да бъдете информирани за възможностите за работа с Unity, моля, регистрирайте вашите данни по-долу.