Unity Resourcing Solutions – ducându-vă cariera la nivelul următor

Aici la Unity Resourcing Solutions, credem că există o potrivire perfectă pentru fiecare rol temporar în muncă. Ca atare, excelăm în oferirea de locuri de muncă temporare în cadrul industriei logistice. În funcție de tipul de muncă pe care îl căutați, vă putem oferi roluri în toată țara, inclusiv poziții de conducere, depozit și birou.

Lucrăm cu o rețea mare de clienți din toată Marea Britanie care sunt specializați în Depozitare și Logistică. Aceasta înseamnă că putem oferi oportunități unice de a lucra pentru companii mari.

Cunoaștem prea bine provocările și oportunitățile care vin cu lucrul în această industrie cu ritm rapid și ne mândrim că putem oferi o gamă largă de roluri fantastice.

La Unity Resourcing Solutions suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți următoarea dvs. oportunitate de carieră și să vă susținem în orice fel putem.

Cu echipa noastră prietenoasă, care sunt întotdeauna fericiți să vă ajute, suntem concentrați să punem ‘U’ în centrul a tot ceea ce facem.

Dacă doriți să fiți informați despre orice oportunități de muncă cu Unity, vă rugăm să vă înregistrați detaliile de mai jos.